info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738

Familieuitjes, Personeelsuitjes en Bedrijfsuitjes

Hieronder vindt u diverse originele arrangementen geschikt voor zowel uw familieuitje, personeelsuitje als bedrijfsuitje. Verras uw collega's met een heerlijke lunch met aansluitend een komische theatrale wandeling of verras uw familie en vrienden met een bezoek aan Artis met aansluitend een speurtocht door Amsterdam.

De (aanvangs)tijden van onderstaande dagarrangementen kunnen natuurlijk afgestemd worden op uw wensen en vanzelfsprekend wordt u ontvangen en begeleid door een medewerker van Amsterdam Entertainment.

Naast de vermelde uitjes is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen of diverse activiteiten los te boeken. Graag maken wij, geheel vrijblijvend, een voorstel aangepast aan uw wensen en de grootte van de groep.

 

Lunch en Met Yoka door de Jordaan

Broodje Mokum I

Een heerlijke lunch in de Jordaan met aansluitend een hilarische theatrale rondleiding door de Jordaan. Inclusief twee drankjes in het café.

 

 

vanaf

€ 45,50

 
Lunch en een rondleiding over de Wallen

Broodje Mokum II

Na de lunch in het centrum van Amsterdam maakt u een theatrale wandeling over de veel besproken Wallen.

 

 

vanaf

€ 41,50

 
Lunch en een stadswandeling door de Jordaan

Broodje Mokum III

Het gaat al mis tijdens de lunch! De gids komt niet opdagen, dus neemt de ober jullie mee op een verhalende stadswandeling door Amsterdam.

 

vanaf

€ 45,50

 
Artis en Wedstrijdwandeling

Zoo & Zoek

U wordt ontvangen met koffie en gebak, rondleiding achter de schermen in Nederlands oudste dierentuin Artis, heerlijke lunch in het centrum van de stad en een gezellige, leerzame speurtocht in Amsterdam.

 

vanaf

€ 71,50

 
Amsterdam Historisch Museum en Rondleiding over de Wallen

In Oud Amsterdam

U brengt een bezoek aan het Amsterdams Historisch Museum, gevolgd door een overheerlijke lunch in het centrum van de stad met aansluitend een komische wandeling door de rosse buurt van Amsterdam.

 

vanaf

€ 70,50

 
Stadswandeling en Rondvaart door Amsterdam

Float & Walk

U geniet van een smaakvolle lunch op een rondvaartboot met aansluitend een theatrale wandeling door de Jordaan of over de Wallen.

 

vanaf

€ 57,00

 
Rondvaart en Smartlappen Workshop Amsterdam

Schone Smart

Geniet van een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam, een rondleiding door de mooie Jordaan met aansluitend de énige échte smartlappenworkshop.

 

vanaf

€112,-

 
Rondvaart Rondleiding Smartlappenworkshop

De Klank van de Stad

Een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam, theatrale wandeling ´Met Yoka door de Jordaan´ en Smartelijk Meezingen.

 

 

vanaf

€91,00

 
Zoeken

Volg ons op Facebook     Volg ons op Twitter
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.