info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Proeverijen

Hieronder vindt u verschillende proeverijen in Amsterdam. De proeverijen kunnen zowel op een van onze locaties in Amsterdam plaats vinden als bij u op eigen locatie.

Uiteraard kunnen wij naast een proeverij nog vele andere dingen voor u organiseren. Graag maken wij, afhankelijk van de groepsgrootte een voorstel.

 

Bierproeverij in Amsterdam

Bierproeverij

Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aan bod: de geschiedenis van het bier, het brouwproces, de brouwerijen, de verschillende types bier en uiteraard het proeven van bier!

 

vanaf

€ 15,50

 

 
Whiskyproeverij in Amsterdam

Whisky Proeverij

Tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten proeft u verschillende soorten whisky, leert u wat de verschillen zijn en waar u deze aan kunt herkennen.

 

 

€61,00

 
Koffieproeverij in Amsterdam

Koffieproeverij

Er is geen genotmiddel dat zo wijdverspreid doet denken aan gezelligheid en verkwikking als de geurende drank die wordt gemaakt van de kleine koffieboon.

 

vanaf

€12,50

 
Kaasproeverij in Amsterdam

Kaasproeverij

Onder begeleiding van een deskundig kaasproever gaat u de smaak, het aroma, en de kwaliteiten van de Reypenaer kazen persoonlijk testen en evalueren.

 

vanaf

€10,00

 
Likeur en Jenever Proeverij in Amsterdam

Likeur en Jeneverproeverij

In het prachtige proeflokaal Wynand Fockink krijgt u verschillende jenevers en likeuren geserveerd. Terwijl u geniet van de verschillende bijzondere smaken krijgt u uitleg over de bereiding.

 

vanaf

€14,50

 
Zoeken

Volg ons op Facebook     Volg ons op Twitter
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.